Toernooien

Wat is er gaver dan activiteiten met je eigen groep? Activiteiten met je eigen groep tegen andere Jong Nederland groepen! Daarom worden er elk jaar toernooien georganiseerd.

Elk jaar strijden de leden van Jong Nederland HDL tegen andere Jong Nederlanden in ons district. Toernooien zijn, net als de normale groepen, op leeftijd. Zo is er een miniorendag, maxiorendag, junioren toernooi en een senioren toernooi. 

Het junioren- en senioren toernooi is altijd meerdaags, dit betekend dat de deelnemers overnachten in tenten op het toernooi. Overdag staan er veel leuke spelletjes op het programma en in de avond is er vaak ruimte voor een nachtspel of een spooktocht. Kortom, een weekend vol plezier!

Elk jaar organiseert een andere Jong Nederland uit ons district een van de bovenstaande toernooien. Op deze manier is de locatie en de organisatie van elk toernooi elk jaar anders. Dit maakt het leuker voor de deelnemers en zorgt dat het organiseren van de toernooien eerlijk verdeeld is over de verschillende afdelingen binnen ons district.

De Jong Nederlanden die vallen onder ons district zijn:

– Jong Nederland Beers
– Jong Nederland Boerdonk
– Jong Nederland Erp
– Jong Nederland HDL
– Jong Nederland Keldonk
– Jong Nederland Nuland
– Jong Nederland Reek
– Jong Nederland Vorstenbosch
– Jong Nederland Zijtaart