Groepen

Groepsindeling

Voor alle leden van Jong Nederland HDL organiseren wij wekelijkse groepsbijeenkomsten.  Deze groepen zijn ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen, zodat ieder kind samen kan spelen met leeftijdsgenoten. In onderstaand schema kun je zien welke groepen er zijn en op welke dag en welk tijdstip de groepen plaatsvinden.

Wat doen we tijdens onze groepen?

Wij zorgen voor een gevarieerd programma gebaseerd op sport en spel, creativiteit en buitenleven. Wij hechten hierbij veel waarde aan het samen spelen, samenwerken en samen iets ondernemen. 

Wil jij meer weten over onze verschillende groepen en wat wij doen? Kijk dan eens op de pagina van de desbetreffende groep. 

Sport en spel

Sport en spel staan bij Jong Nederland hoog in het vaandel! Naast de standaard spellen als hockey en voetbal, spelen wij ook alternatieve, vernieuwende en gekke spelletjes. Buiten en in onze sportzaal! 

Tjoekbal, kwalleballen, bulldogen, trefbal, levend ganzenbord, knotshockey, vlatwister, Kubb, bordspelletjes en meer. 

Creativiteit

Bij Jong Nederland is er ook ruimte voor creativiteit. 

Knutselen, tekenen, hout bewerken, toneel, dansen, zingen, schminken, jezelf verkleden en nog veel meer. Bij Jong Nederland is niets te gek. 

Buitenleven

Er is niets leukers dan buiten lekker actief bezig zijn!

Door de bossen struinen, kampvuur maken, buiten koken en bakken, hutten bouwen, pionieren, kanoën, vlotbouwen en -varen en zwemmen. Dit en nog veel meer doen wij bij Jong Nederland.