Tenten

We hebben verschillende tenten beschikbaar, van een grote partytent (12×6 meter) tot verscheidene kleinere kampeertentjes. Bij verhuur van tenten vragen we €100,- borg, naast de standaard huurbedragen van €30, €50, €75 of €175 (zie onder voor de prijzen per tent). Neem bij interesse contact op met onze verhuurder, Alex Hanegraaf, telefonisch via 06-10217952 of per mail via verhuur@jongnederlandhdl.nl

Partytent

Onze partytent is 12×6 meter lang en aan de zijkanten 1,80 meter hoog. Hij beschikt over zijflappen die losgehaald kunnen worden, waardoor de tent aan alle kanten open is. De tent wordt verhuurd voor €175,- en kan maximaal een week blijven staan. Buiten Heeswijk-Dinther geldt bovendien een reiskostenvergoeding van €0,25 per kilometer.

Staftent

Onze staftent is 6×4 meter lang en wordt als wij op kamp gaan altijd als keukentent gebruikt. Hij is dicht aan de zijkanten en heeft aan de voor- en achterkant grote flappen als in/uitgang. Ideaal bij evenementen als tent voor de organisatie dus, waar ze zich even terug kunnen trekken. Maar ook als slaaptent is hij geschikt, tot wel 16 personen. Hij wordt verhuurd voor €75,- voor maximaal een week.

Sheltertent

Sinds enkele jaren hebben wij ook een sheltertentje. Deze meet 4×4 meter en die zetten wij vaak vóór onze staftent, zodat onze leiding ook lekker buiten kan zitten en overzicht heeft. Hij wordt verhuurd voor €30,-.

Nepal

De Nepal is onze grootste slaaptent. Er passen maximaal 12 personen in. Hij wordt verhuurd voor €75,- voor maximaal een week.

Bungalow

Onze bungalows zijn geschikt tot 10 personen. Het fijne aan deze tent is dat het grondzeil los zit, wat het uitvegen van de tent makkelijk maakt. Ze worden verhuurd voor €75,- per stuk voor maximaal een week.

Trippstein

Ook deze tent kan maximaal 10 personen aan, alleen in tegenstelling tot de bungalow zit het grondzeil vast. Ze worden verhuurd voor €50,- per stuk voor maximaal een week.

Bresson

Last but nog least, onze kleine Bresson. Maximaal 5 personen kunnen hier heerlijk in overnachten. Ze worden verhuurd voor €50,- per stuk voor maximaal een week.