Tenten

We hebben verschillende tenten beschikbaar, van een grote partytent (12×6 meter) tot verscheidene kleinere kampeertentjes. Bij verhuur van tenten vragen we €100,- borg. Neem bij interesse contact op met onze verhuurder, Alex Hanegraaf, telefonisch via 06-10217952 of per mail via verhuur@jongnederlandhdl.nl

Partytent

Onze partytent is 12×6 meter lang en aan de zijkanten 1,80 meter hoog. Hij beschikt over zijflappen die losgehaald kunnen worden, waardoor de tent aan alle kanten open is. De tent wordt verhuurd voor €175,- en kan maximaal een week blijven staan. Buiten Heeswijk-Dinther geldt bovendien een reiskostenvergoeding van €0,25 per kilometer.

Koffietent

Onze koffietent of staftent is 6×4 meter lang en wordt als wij op kamp gaan altijd als leidingtent gebruikt. Hij is dicht aan de zijkanten en heeft aan de voor- en achterkant grote flappen als in/uitgang. Ideaal bij evenementen als tent voor de organisatie dus, waar ze zich even terug kunnen trekken. Prijs in overleg met de verhuurder.

Sheltertent

Sinds enkele jaren hebben wij ook een sheltertentje. Deze meet 4×4 meter en die zetten wij vaak vóór onze koffietent, zodat onze leiding zowel lekker buiten kan zitten en overzicht heeft, als zich terug kan trekken in de koffietent. Prijs in overleg met de verhuurder.

Nepal

De Nepal is onze grootste slaaptent. Er passen maximaal 12 personen in. Prijs in overleg met de verhuurder.

Bungalow

Onze bungalows zijn geschikt tot 10 personen. Het fijne aan deze tent is dat het grondzeil los zit, wat het uitvegen van de tent makkelijk maakt. Prijs in overleg met de verhuurder.

Trippstein

Ook deze tent kan maximaal 10 personen aan, alleen in tegenstelling tot de bungalow zit het grondzeil vast. Prijs in overleg met de verhuurder.

Bresson

Last but nog least, onze kleine Bresson. Maximaal 5 personen kunnen hier heerlijk in overnachten. Prijs in overleg met de verhuurder.