Jeugdzeskamp

De Jeugdzeskamp HDL is het allerleukste sport- en spelevenement van Heeswijk-Dinther en vindt elk jaar plaats op de tweede zondag van september. In 2022 zal hij plaatsvinden op 11 september.

De inschrijvingen zijn geopend!

De voorbereidingen voor de Jeugdzeskamp HDL 2022 zijn alweer in volle gang. Wees erbij en schrijf je snel in.

Wanneer: 11 september 2022
Waar: Veld naast Droevendaal 2
Hoelaat: Van 09:00 – 17:00
Wie: Kinderen van 7 t/m 15 jaar
Kosten: 30 euro per team (maximaal 12 personen)
Let op: honden zijn niet toegestaan op het veld

Elk team dat zich uiterlijk zondag 5 juni heeft ingeschreven, heeft een even grote kans om ingeloot te worden. Teams die vorig jaar zijn uitgeloot, hebben de garantie dit jaar deel te kunnen nemen. Zijn er na 5 juni nog plekken over, dan blijft het voor teams mogelijk om zich in te schrijven en worden de resterende plekken vergeven op volgorde van aanmelding (dus dan geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt).

Vanaf 6 juni krijg je te horen of je team mag deelnemen aan de zeskamp, hierna zal ook de betaling volgen.

Wat is de Jeugdzeskamp HDL?

Jeugdzeskamp HDL is een sport- en spelevenement dat wordt georganiseerd door Jong Nederland HDL. De eerste editie vond in 2015 plaats en was een groot succes. Het is voor alle jeugd van 7 tot en met 15 jaar oud van Heeswijk-Dinther en Loosbroek, maar ook daarbuiten. In verschillende zeskamponderdelen wordt de behendigheid, balgevoel, conditie en vooral uithoudingsvermogen van jou en je team getest. Je neemt het op tegen andere teams die minstens net zo fanatiek voor de overwinning gaan. Spanning en plezier is gegarandeerd!

Hoe werkt het?

Zoek een team van 8 tot 12 personen bij elkaar. Dat kunnen je vriendjes, sportgenootjes, klasgenootjes, broertjes of zusjes zijn. Maakt allemaal niet uit.

Wat wel belangrijk is: je team moet een teamleider hebben van 18 jaar of ouder. De teamleider begeleidt het team door te zorgen dat iedereen netjes op tijd bij alle spellen verschijnt, maar doet zelf niet mee aan de spellen. De teamleider is ook het contactpersoon voor ons, de organisatie. Via het e-mailadres van de teamleider communiceren we alles wat de teams moeten weten.

Je team moet in 1 van de 3 leeftijdscategorieën passen: 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. Nu kan dat ooit lastig zijn. Zul je net zien dat je vriendje net 13 is geworden, mag hij dan niet met je team meedoen? Daarom vinden we het ok als 1 deelnemer maximaal 1 jaar afwijkt van de leeftijdscategorie waarbij je team hoort. Voor eventueel meer uitzonderingen: neem gerust contact met ons op. Het maakt niet uit hoeveel jongens en meisjes er in een team zitten. Er zijn hiervoor geen aparte categorieën.