Jeugdzeskamp

De Jeugdzeskamp HDL is het allerleukste sport- en spelevenement van Heeswijk-Dinther en vindt elk jaar plaats op de tweede zondag van september. In 2021 zal hij plaatsvinden op 12 september.

De inschrijvingen zijn GESLOTEN!

De limiet van het aantal teams is in de eerste inschrijfperiode al behaald. Wil je toch nog kans maken om deel te nemen? Stuur dan een mailtje naar zeskamp@jongnederlandhdl.nl om eventueel op de reservelijst te komen.

Mag je nou niet deelnemen, maar wil je er toch bij zijn? Kom dan vooral de andere teams aanmoedigen tijdens de Jeugdzeskamp!

Wanneer: 12 september 2021
Waar: Veld naast Droevendaal 2
Hoelaat: Van 10:00 – 17:00
Let op: honden zijn niet toegestaan op het veld

Wat is de Jeugdzeskamp HDL?

Jeugdzeskamp HDL is een sport- en spelevenement dat wordt georganiseerd door Jong Nederland HDL. De eerste editie vond in 2015 plaats en was een groot succes. Het is voor alle jeugd van 7 tot en met 15 jaar oud van Heeswijk-Dinther en Loosbroek, maar ook daarbuiten. In verschillende zeskamponderdelen wordt de behendigheid, balgevoel, conditie en vooral uithoudingsvermogen van jou en je team getest. Je neemt het op tegen andere teams die minstens net zo fanatiek voor de overwinning gaan. Spanning en plezier is gegarandeerd!

Hoe werkt het?

Zoek een team van 8 tot 12 personen bij elkaar. Dat kunnen je vriendjes, sportgenootjes, klasgenootjes, broertjes of zusjes zijn. Maakt allemaal niet uit.

Wat wel belangrijk is: je team moet een teamleider hebben van 18 jaar of ouder. De teamleider begeleidt het team door te zorgen dat iedereen netjes op tijd bij alle spellen verschijnt, maar doet zelf niet mee aan de spellen. De teamleider is ook het contactpersoon voor ons, de organisatie. Via het e-mailadres van de teamleider communiceren we alles wat de teams moeten weten.

Je team moet in 1 van de 3 leeftijdscategorieën passen: 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. Nu kan dat ooit lastig zijn. Zul je net zien dat je vriendje net 13 is geworden, mag hij dan niet met je team meedoen? Daarom vinden we het ok als 1 deelnemer maximaal 1 jaar afwijkt van de leeftijdscategorie waarbij je team hoort. Voor eventueel meer uitzonderingen: neem gerust contact met ons op. Het maakt niet uit hoeveel jongens en meisjes er in een team zitten. Er zijn hiervoor geen aparte categorieën.