Jeugdzeskamp

De Jeugdzeskamp HDL is het allerleukste sport- en spelevenement van Heeswijk-Dinther en vindt elk jaar plaats op de tweede zondag van september. In 2022 zal hij plaatsvinden op zondag 11 september.

De uitslag van de Jeugdzeskamp 2021 is bekend!


Heb je gewonnen? Kijk hieronder naar het klassement:

7 t/m 9 jaar

 1. Happy girlzzz
 2. De superkids!
 3. De bro’s
 4. Funky squad
 5. De vreters
 6. De trotse druiven
 7. Go 4 it!
 8. Happy kids
 9. 8+1
 10. De gillende puppies
 11. De calippo’s
 12. Jungle kids

10 t/m 12 jaar

 1. Bad boys
 2. De vlinders
 3. Bolderik bende
 4. The pink ladies
 5. De bende van HD
 6. De bavianenbende
 7. Bende van 12
 8. De chickies
 9. De superhelden
 10. De coole gasten
 11. Wij gaan los
 12. Super heroes
 13. The party girls
 14. De toffe peren

13 t/m 15 jaar

 1. The bulldogs
 2. Zooitje ongeregeld
 3. Geen idee
 4. Kom erbij!
 5. De altior toppers
 6. De hippe chickies
 7. Kanjers
 8. De kiwi’s
 9. No nonsens

Wat is de Jeugdzeskamp HDL?

Jeugdzeskamp HDL is een sport- en spelevenement dat wordt georganiseerd door Jong Nederland HDL. De eerste editie vond in 2015 plaats en was een groot succes. Het is voor alle jeugd van 7 tot en met 15 jaar oud van Heeswijk-Dinther en Loosbroek, maar ook daarbuiten. In verschillende zeskamponderdelen wordt de behendigheid, balgevoel, conditie en vooral uithoudingsvermogen van jou en je team getest. Je neemt het op tegen andere teams die minstens net zo fanatiek voor de overwinning gaan. Spanning en plezier is gegarandeerd!

Hoe werkt het?

Zoek een team van 8 tot 12 personen bij elkaar. Dat kunnen je vriendjes, sportgenootjes, klasgenootjes, broertjes of zusjes zijn. Maakt allemaal niet uit.

Wat wel belangrijk is: je team moet een teamleider hebben van 18 jaar of ouder. De teamleider begeleidt het team door te zorgen dat iedereen netjes op tijd bij alle spellen verschijnt, maar doet zelf niet mee aan de spellen. De teamleider is ook het contactpersoon voor ons, de organisatie. Via het e-mailadres van de teamleider communiceren we alles wat de teams moeten weten.

Je team moet in 1 van de 3 leeftijdscategorieën passen: 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. Nu kan dat ooit lastig zijn. Zul je net zien dat je vriendje net 13 is geworden, mag hij dan niet met je team meedoen? Daarom vinden we het ok als 1 deelnemer maximaal 1 jaar afwijkt van de leeftijdscategorie waarbij je team hoort. Voor eventueel meer uitzonderingen: neem gerust contact met ons op. Het maakt niet uit hoeveel jongens en meisjes er in een team zitten. Er zijn hiervoor geen aparte categorieën.