Over Jong Nederland HDL

wat is jong nederland?

Jong Nederland HDL is een enthousiaste jeugdvereniging voor kinderen uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek.

Al meer dan zestig jaar verzorgt Jong Nederland HDL een uitdagend programma voor kinderen tussen de 4 en 17 jaar uit Heeswijk-Dinther, Loosbroek en omgeving. Iedere leeftijdscategorie heeft een eigen groep en komt wekelijks bij elkaar voor leuke activiteiten, onder begeleiding van een gedreven team van jonge enthousiaste vrijwilligers. Ons clubgebouw, ook wel ‘de blokhut’ genoemd, is gevestigd aan de Veldstraat 4 in Heeswijk-Dinther.

Sport en spel, creativiteit en buitenleven zijn kernbegrippen voor het afwisselende programma dat bij Jong Nederland HDL geboden wordt. In de blokhut is er de ruimte om een diversiteit aan activiteiten te realiseren. Zo kan er gesport worden in de speelzaal, paaltjesvoetbal, tjoekbal, volleybal en trefbal zijn veel gespeelde spellen in deze speelzaal. Daarnaast is er in deze zaal de mogelijkheid om een podium uit te klappen, vele kunsten zijn op dat podium al vertoont. Verder is er in de blokhut nog een knutsel- en ledenruimte te vinden, waar al veel geknutseld en gespeeld is. Tot slot is er achter de blokhut nog een eigen speelveld, waar de ruimte is om te pionieren, te voetballen en de meer eigenzinnige spellen te doen zoals fortbal en bulldoggen. Wil je nou ook eens kennismaken met de bovengenoemde spellen, of je laten verassen door wat Jong Nederland HDL nog meer te bieden heeft, kom dan vooral een keertje kijken! Want ook dat is typisch Jong Nederland HDL: iedereen is welkom.

Naast de wekelijkse groepsbijeenkomsten wordt er door Jong Nederland HDL nog een bult meer activiteiten georganiseerd. Een aantal van deze activiteiten zijn: de jeugdzeskamp, de kerstboomverbranding, weekendjes weg, toernooien, het Ardennenweekend en het jaarlijkse zomerkamp: een week lang back-to-basic kamperen in de bossen.

Wil je een keer komen kijken of wil je meer informatie? Kijk verder op onze site, socials @jongnederland.hdl, mail naar info@jongnederlandhdl.nl of kom gewoon lekker langs!