Jong Nederland HDL

Informatie Jeugdzeskamp HDL

 

 

De inschrijving voor de Jeugdzeskamp 2020 opent op 15 mei aanstaande

 

Wat is Jeugdzeskamp HDL?

Jeugdzeskamp HDL is een sport- en spelevenement dat wordt georganiseerd door Jong Nederland HDL. De eerste editie vond in 2015 plaats en was een groot succes. Het is voor alle jeugd van 7 tot en met 15 jaar oud van Heeswijk-Dinther en Loosbroek, maar ook daarbuiten. In verschillende zeskamponderdelen wordt de behendigheid, balgevoel, conditie en vooral uithoudingsvermogen van jou en je team getest. Je neemt het op tegen andere teams die minstens net zo fanatiek voor de overwinning gaan. Spanning en plezier is gegarandeerd!

Jeugdzeskamp HDL 2019 zal plaatsvinden op zondag 13 september van 9:00 tot 17:00. Het evenement wordt, net als vorig jaar, gehouden op het veld gelegen naast Droevendaal 2.

 

Hoe werkt Jeugdzeskamp HDL?

Zoek een team van 8 tot 12 personen bij elkaar. Dat kunnen je vriendjes, sportgenootjes, klasgenootjes, broertjes of zusjes zijn. Maakt allemaal niet uit.

Wat wel belangrijk is: je team moet een teamleider hebben van 18 jaar of ouder. De teamleider begeleidt het team door te zorgen dat iedereen netjes op tijd bij alle spellen verschijnt, maar doet zelf niet mee aan de spellen. De teamleider is ook het contactpersoon voor ons, de organisatie. Via het e-mailadres van de teamleider communiceren we alles wat de teams moeten weten.

Je team moet in 1 van de 3 leeftijdscategorie├źn passen: 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. Nu kan dat ooit lastig zijn. Zul je net zien dat je vriendje net 13 is geworden, mag hij dan niet met je team meedoen? Daarom vinden we het ok als 1 deelnemer maximaal 1 jaar afwijkt van de leeftijdscategorie waarbij je team hoort. Voor eventueel meer uitzonderingen: neem gerust contact met ons op. Het maakt niet uit hoeveel jongens en meisjes er in een team zitten. Er zijn hiervoor geen aparte categorie├źn.

 

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan door op onderstaande link te klikken. Je komt dan op een pagina waar je al je gegevens kunt invullen die de organisatie nodig heeft. Zodra je inschrijving verwerkt is, krijg je een mailtje dat we je inscrijving hebben ontvangen. Dit wordt met de hand gedaan, dus wees geduldig. Deelname kost 30 euro per team. Inschrijven is mogelijk vanaf vrijdag 15 mei tot en met vrijdag 5 juni. 

Bevestiging van deelname ontvang je pas na vrijdag 5 juni. De organisatie gaat hun best doen om voor alle teams die willen deelnemen een plek te voorzien. Mocht het animo onverhoopt toch te groot zijn om dit mogelijk te maken, dan zal er geloot worden. Mocht de inschrijving na 5 juni nog niet vol zijn, dan zal de inschrijftermijn verlengt worden. Vanaf dan geldt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Update 6 juni: Er zijn nog een aantal plekken! Inschrijven kan nog tot 1 juli, maar vol is vol en wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

 

Zijn jullie er dan al zeker van dat de Jeugdzeskamp, ondanks de corona-maatregelen, kan plaatsvinden?
Nee, dat kunnen we niet met zekerheid zeggen. Net als iedereen, zijn ook wij afhankelijk van de maatregelen van de overheid en het RIVM. Tot 1 september zijn vergunningsplichtige evenementen, waar ook de Jeugdzeskamp onder valt, verboden. Wat er na 1 september met deze evenementen gaat gebeuren, is nog onduidelijk. Wij hebben er goede hoop op dat ons lokale evenement gericht op kinderen doorgang zou kunnen vinden, maar zeker weten doen we dit natuurlijk niet. Ook een Jeugdzeskamp op anderhalve meter afstand zou wat ons betreft tot de mogelijkheden behoren. Zodra we meer duidelijkheid hebben zal dat hier te lezen zijn en zullen we de ingeschreven deelnemers per e-mail op de hoogte brengen. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat de Jeugdzeskamp geen doorgang kan vinden, dan ontvangt iedereen het inschrijfgeld terug.

 

 

Schrijf je hier in!

 

 

 

Benieuwd naar beelden van eerder edities??

Klik op bovenstaande afbeelding en bekijk de aftermovie van 2018
Klik op deze link en bekijk de foto's van 2019

 

 

Copyright © 2020 Jong Nederland HDL. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.