Bestuur

Maak kennis met ons enthousiaste bestuur

NTB

Voorzitter

Ergens komende maanden verwachten we een nieuwe voorzitter te benoemen. Tot die tijd kan je Teun Pepers, of een van de andere bestuursleden, gerust vragen stellen die je normaal aan de voorzitter zou stellen.

De voorzitter is te bereiken middels het volgende e-mailadres: voorzitter@jongnederlandhdl.nl

NTB

Secretaris

We zijn druk bezig met onze zoektocht naar een nieuwe secretaris. De functie wordt tijdelijk waargenomen door Olaf Ketelaars, de penningmeester

Olaf is (als secretaris) te bereiken middels het volgende e-mailadres: secretaris@jongnederlandhdl.nl

Olaf Ketelaars

Penningmeester

Olaf is de man van de cijfertjes. Naast het zijn van penningmeester, studeert Olaf op dit moment ook Econometrie. Daarbij is hij op dit moment ook een van de kampleiders

Olaf is te bereiken middels het volgende e-mailadres: penningmeester@jongnederlandhdl.nl

Bram van Leeuwen

Leden- en leidingcoördinator

Bram zet zich al verschillende jaren in als leden- en leidingscoördinator. Bram zat zelfs al in het bestuur toen hij nog lid was van de vereniging. Op dit moment geeft Bram, naast zijn bestuursfunctie, leiding aan de rakkers.

Koen van Doore

Commissaris Commissies

Koen is al verschillende jaren onderdeel van het bestuur van Jong Nederland HDL. Binnen het bestuur vervult Koen de functie van commissaris commissies, daarnaast is hij ook nog leiding van de junioren jongens en bestuurt hij de vrachtwagen van en naar kamp.

Alex Hanegraaf

Contactpersoon verhuur, onderhoud blokhut

Alex heeft zich het meest recent toegevoegd aan het bestuur. Hij houdt zich bezig met het onderhoud van de blokhut en alles wat verhuurd kan worden. Vanuit Jong Nederland HDL is de blokhut, het spelmateriaal en zijn de tenten te huur. Neem eens een kijkje op onze verhuurpagina:

Alex is te bereiken middels het volgende e-mailadres: verhuur@jongnederlandhdl.nl
of via het volgende telefoonnummer: 06-10217952

Teun Pepers

Algemeen bestuurslid, vertrouwenscontactpersoon

Teun is al 25 jaar betrokken bij Jong Nederland HDL, waarvan 15 jaar als vrijwilliger.
Na lang voorzitter te zijn geweest, draagt hij nu als algemeen bestuurslid langzaam zijn kennis over. Teun is daarnaast vertrouwenscontactpersoon binnen de vereniging. Leden, ouders en betrokkenen kunnen bij Teun terecht met vragen, verhalen, opmerkingen en klachten. Onderwerpen kunnen worden besproken zonder dat dit (direct) in het bestuur of in het leidingsbestel wordt voorgelegd. 

Teun is te bereiken middels het volgende e-mailadres: teunpepers@gmail.com