Bestuur

Maak kennis met ons enthousiaste bestuur

Teun Pepers

Voorzitter, vertrouwenspersoon

Teun is al 25 jaar betrokken bij Jong Nederland HDL, waarvan 15 jaar als vrijwilliger.
Nu is Teun zowel voorzitter als leiding van de junioren jongens groep. Teun is daarnaast vertrouwenspersoon binnen de vereniging. Leden, ouders en betrokkenen kunnen bij Teun terecht met vragen, verhalen, opmerkingen en klachten. Onderwerpen kunnen worden besproken zonder dat dit (direct) in het bestuur of in het leidingsbestel wordt voorgelegd. 

Teun is te bereiken middels het volgende e-mailadres: voorzitter@jongnederlandhdl.nl

Marieke Smits

Secretaris

Marieke was al leiding voordat ze lid werd van Jong Nederland HDL, ze kwam namelijk met de vereniging in aanraking door haar maatschappelijke stage. Ja, ook dat kan bij Jong Nederland, Marieke vertelt je er graag over.

Marieke is te bereiken middels het volgende e-mailadres: secretaris@jongnederlandhdl.nl

Olaf Ketelaars

Penningmeester

Olaf heeft zich het meest recent toegevoegd aan het bestuur. Naast zijn studie econometrie is Olaf penningmeester geworden bij Jong Nederland HDL. Daarbij is Olaf ook nog eens leiding van de junioren meisjes.

Olaf is te bereiken middels het volgende e-mailadres: penningmeester@jongnederlandhdl.nl

Bram van Leeuwen

Leden- en leidingcoördinator, vertrouwenspersoon

Bram zet zich al verschillende jaren in als leden- en leidingscoördinator. Bram zat zelfs al in het bestuur toen hij nog lid was van de vereniging. Op dit moment geeft Bram, naast zijn bestuursfunctie, leiding aan twee groepen, namelijk de junioren jongens en de 16+.

Bram is te bereiken middels het volgende e-mailadres: bram_van_leeuwen@live.nl

Koen van Doore

Commissaris Commissies

Koen is al verschillende jaren onderdeel van het bestuur van Jong Nederland HDL. Binnen het bestuur vervult Koen de functie van commissaris commissies, daarnaast is hij ook nog leiding van de senioren jongens en bestuurt hij de vrachtwagen van en naar kamp.

Koen is te bereiken middels het volgende e-mailadres: koen@vandoore.nl

Ad van Hemmen

Contactpersoon verhuur

Ad is een vertrouwd gezicht van Jong Nederland HDL, hij zet zich namelijk al jarenlang in voor de vereniging. Vanuit Jong Nederland HDL is de blokhut, het spelmateriaal en zijn de tenten te huur. Neem eens een kijkje op onze verhuurpagina:

Ad is te bereiken middels het volgende e-mailadres: advanhemmen@gmail.com
of via het volgende telefoonnummer: 06-19895088