Seizoen 2020/2021 van start

Zondag 23 augustus 2020 kwamen de vrijwilligers van Jong Nederland HDL samen om het nieuwe seizoen te openen. Samen werd er gebrainstormd over nieuwe spelideeën voor het komende seizoen. Daarnaast zijn de werkgroepen ingedeeld, is er teruggekeken op het afgelopen seizoen en werd er vooral vooruit gekeken naar al het moois dat komen gaat.

Vanaf maandag 24 augustus 2020 zijn de eerste groepen weer begonnen, de junioren meiden mochten het spits afbijten. Op de socials kun je zien hoe dat dat gegaan is.

Met de nodige corona voorzorgsmaatregelen wordt er weer groep gegeven. Dat betekent binnenkomst nog steeds via de poort zoals via de briefjes is aangegeven. Daarnaast wordt er bij binnenkomst verwacht dat je je handen ontsmet en vinden de groepsavonden zo veel mogelijk buiten plaats. Tot slot wordt spelmateriaal zowel voor als na gebruik ontsmet. Zo willen we het samen veilig houden en kunnen we toch genieten van de groepsavonden!