Kei Anders Kamp haalt de krant!

13-17 Juli 2020, anders dan anders, maar verrassend origineel! Al snel bleek dat Jong Nederland HDL dit jaar niet op kamp zou kunnen gaan net zoals andere jaren. De vrijwilligers van de vereniging wilden het er niet bij laten, zij stelden in een mum van tijd een alternatieve kamp week samen. Kei Anders Kamp werd het, een heuse KAK-week. Niet de hele week met zijn allen slapen in de bossen, maar één nachtje en alleen met je eigen groep, in een eigen ‘kampbubbel’ dus. Een hele week gevuld met activiteiten waaraan alle leden mee konden doen. Wat hebben we plezier gehad, leden en leiding nogmaals dank voor jullie enthousiaste bijdrage.

Zie de onderstaande link voor het artikel uit de Mooi Bernheze krant:

https://mooibernheze.nl/nieuws/6892/48683/kei-anders-kamp-met-jong-nederland-hdl